Contact Zoeken Links Disclaimer

Weening strafrechtadvocaten

Home \ Provincie Limburg \ Gemeente maastricht \ Weening strafrechtadvocaten
KantoorWeening strafrechtadvocaten
AdresWilhelminasingel 97
Postcode6221 BH
WoonplaatsMaastricht
PostadresPostbus 3084
Post-Postcode6202 NB
Tel.043-3500262
Fax.043-3500568
Websitewww.strafrechtadvocaten.nl
E-mailinfo_at_ weening.net
RechtsgebiedenStrafrecht en criminologie
Advocaten van dit kantoor
NaamUurtarief (Incl. BTW)Specialismen
Mevr. mr. F. Landerloo -strafrecht
Dhr. mr. S. Weening -
Dhr. mr. I Van de Bergh -strafrecht
Mevr. mr. S Koumans -strafrecht
Dhr. mr. L Rinsma -strafrecht
Dhr. mr. J De Bruin -strafrecht
Andere Tarieven
Tarief op maat
Afhankelijk van draagkracht. De advocaat past de hoogte van het uurtarief aan bij de financiële draagkracht van de cliënt

Hoog/laag tarief
De advocaat spreekt twee tarieven af met zijn cliënt: een lager tarief als de doelstelling niet wordt bereikt, een hoger tarief als de doelstelling wel wordt bereikt

Informatie over Weening strafrechtadvocaten:
Weening strafrechtadvocaten is een jong en dynamisch advocatenkantoor dat zich onderscheidt door betrokkenheid en gedrevenheid. Mede door de strafrechtelijke achtergrond van de advocaten staat het kantoor steeds weer garant voor een gedegen verdediging.

Mr. Weening heeft jarenlange ervaring in de strafrechtadvocatuur. Hij begon zijn carrière bij mr. Max Moszkowicz sr. Als laatste stagiaire van de grote meester legde hij in 2004 de basis voor het huidige kantoor. In de loop der tijd is het kantoor versterkt met advocaten die allen de kantoorvisie onderschrijven. Een visie waarbij het belang van de cliënt voorop staat, zowel binnen als buiten de rechtszaal. Op dit moment maken 6 advocaten deel uit van het in strafrecht gespecialiseerde advocatenkantoor Weening strafrechtadvocaten.

Het kantoor houdt zich uitsluitend bezig met strafzaken, waardoor het op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen op het gebied van strafrecht. Zaken worden tijdens wekelijks kantooroverleg door de behandelend advocaat besproken met de kantoorgenoten. Daardoor worden de belangen van onze cliënten niet alleen door een competente advocaat, maar door een deskundig team van strafrechtadvocaten behartigd. Het kantoor is bij spraakmakende strafzaken betrokken, maar of u nu verdacht wordt van fietsendiefstal of van moord, wij zien in elke zaak het belang van een goede verdediging.

Wij verlenen rechtsbijstand door heel Nederland.
Gratis offerte aanvragen bij deze en andere advocaten in Maastricht!