Contact Zoeken Links Disclaimer

Advocatenkantoor Elbertse

KantoorAdvocatenkantoor Elbertse
AdresBoezemweg 71
Postcode2641 KG
WoonplaatsPijnacker
Tel.015 – 206 11 44
Fax.
Websitewww.advocatenkantoorelbertse.nl
Kantoortarief€ 211,75 (Excl. BTW. € 175,-)
E-mailinfo_at_ advocatenkantoorelbertse.nl
RechtsgebiedenArbeidsrecht en sociale zekerheidsrecht
Bestuursrecht
Faillissementsrecht
Huur & Verhuur / Vastgoedrecht
Mediation
Personen- Familie- en Erfrecht
Strafrecht en criminologie
Advocaten van dit kantoor
NaamUurtarief (Incl. BTW)Specialismen
Mevr. L.E.M. Elbertse € 211,75Personen- en Familierecht / WSNP
Andere Tarieven
Vast tarief
De cliënt komt samen met de advocaat een vast totaalbedrag overeen.
Alleen een vast tarief bij medaiation

Informatie over Advocatenkantoor Elbertse:
Advocatenkantoor Elbertse werkt samen met Advocatenkantoor Berkouwer.

Uw juridische problemen oplossen. Daar staan wij voor. Wij hebben jarenlange ervaring als advocaat en hebben in deze jaren gezien dat het beter is om een zaak goed op te lossen, dan om jarenlang verwikkeld te zijn in juridische procedures. Met daadkracht en snelheid gaan wij voor u aan de slag.

Onze advocaten, Mr J. Berkouwer en Mr L.E.M. Elbertse, hebben veel ervaring opgedaan op de rechtsgebieden die ons allen treft, namelijk arbeidsrecht, strafrecht, personen- en familierecht, sociale zekerheid, schuldsaneringen en huurrecht. Wij geloven dat deskundige rechtsbijstand voor ieder betaalbaar moet zijn.

Het kantoor is sinds 2009 gevestigd in Schiedam, vlak bij de oude molen ‘De Drie Koornbloemen.’ De advocaten die werkzaam zijn bij Advocatenkantoor Berkouwer hebben ieder minimaal zes jaar ervaring. Deskundigheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom hebben alle advocaten zich gespecialiseerd op bepaalde gebieden. Wij blijven onze kennis vernieuwen en verbeteren door onze ervaringen, onderzoek en het volgen van trainingen en cursussen. Ook bieden wij jong talent een kans door regelmatig stageplaatsen aan te bieden voor studenten. Wij zijn een erkend leerbedrijf, geaccrediteerd door SBB.

Wij begrijpen dat het nogal een stap is om een advocaat in te schakelen. Daarom kunt u van te voren altijd telefonisch contact met ons opnemen over uw kwestie. Misschien kunnen wij u verder op weg helpen. Ook is het mogelijk om een afspraak te maken voor een gratis eerste gesprek.

De advocaten van Advocatenkantoor Berkouwer zijn aangesloten bij de Raad voor Rechtsbijstand. Zij behandelen ook zaken voor personen met een laag inkomen die in aanmerking komen voor gesubsidieerde rechtsbijstand (een ‘toevoeging’).
Gratis offerte aanvragen bij deze advocaat!